avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 272 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Declararea si calculul contributiilor unor drepturi ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Declararea si calculul contributiilor unor drepturi salariale castigate conform unei sentinte

1)cum declar acele drepturi salariale castigate printr-o sentinta judecatoreasca platite in ian.2012 cuvenite retroactiv din martie 2011 si pana in dec.2012 ?
2)si cum le calculez in Declaratia 112 (unde daca veniturile obtinute din salarii depaseste c/val.a 5salarii medii pe economie contributia CAS se plafoneaza si nu poate fi mai mare de 1.062 lei) ?
3)deasemenea eu ca persoan juridica trebuie sa platesc cumva si penalitati de intarziere ?
va rog daca ma puteti ajuta sa-mi raspundeti cat mai urgent,pentru ca se apropie termenul de predare a D 112 precum si a fiselor fiscale iar cei de la anaf s4 nu au stiut ce sa-mi raspunda .

Alte discuții în legătură

Depunere d112 si am erori CLAU111 CLAU111 Sunt casier la o asociatie de proprietari din oct 2012 si asociatia este incadrata cu codul caen 9609 .Toate declaratiile de atunci si pana acum mi le face o ... (vezi toată discuția)
Plata drepturilor salariale restante in baza unei sentinte civile janelo janelo Buna ziua , Vă rog să mă îndrumaţi cu privire la modalitatea de calcul şi declarare a contribuţiilor sociale obligatorii pentru perioade anterioare ... (vezi toată discuția)
Reincadrare conform normelor de aplicare a legii nr. 285/2010 cameliapstl cameliapstl speta: un contractual la primarie a implinit in luna decembrie 2010 20 de ani vechime in campul muncii, astfel incat , pentru plata salariului aferent lunii ... (vezi toată discuția)