azi am primit un pic de la AJPIS [Editat] continind decizia nr [Editat] din 16/02/2012,din dosarul [Editat] cu mentiunea ca din data de 01/02/2012 sotia mea nu va mai primi indemnizatia pentru cresterea copilului in cuantum de 600 lei pe motiv de NEACHITAREA OBLIGATIILOR LEGALE CONFORM OUG 124/2011.Tin sa aduc la cunostinta ca nu am primit nici-o instiintarea de vreun anume litigiu,stiind ca nu avem,de altfel.CE POT SA FAC
Este vorba despre neplata obligatiilor legale fata de bugetul local pentru bunurile pe care le detine in proprietate, conform prevederilor Legii nr. 571/2003, cu modificarile si completarile ulterioare ... in acest sens, s-a dispus suspendarea platii indemnizatiei.
Art.7 ind.1 din OUG nr.148/2005:
......
(4) Neachitarea obligatiilor legale fata de bugetele locale conduce la suspendarea pe o perioada de 5 luni a drepturilor prevazute de prezenta ordonanta de urgenta, incepand cu drepturile aferente lunii februarie
(5) Achitarea obligatiilor legale fata de bugetul local in perioada prevazuta la alin. (4) atrage reluarea platii drepturilor, incepand cu luna urmatoare celei in care s-a achitat obligatia, inclusiv pentru drepturile cuvenite in perioada suspendarii
(6) In vederea aplicarii prevederilor alin. (5), beneficiarii drepturilor transmit agentiei teritoriale copia actului eliberat de autoritatea administratiei publice locale prin care se face dovada achitarii obligatiilor de plata catre bugetul local
(7) In situatia in care, dupa termenul prevazut la alin. (4), nu sunt achitate obligatiile fata de bugetul local, drepturile prevazute de prezenta ordonanta de urgenta inceteaza
....
am rezolvat problema,era vorba de-o amenda de circulatie de 130 ron neachitata,ce nu inteleg e faptul de ce nu isi retrag ei acei 130 ron si e nevoie sa suspende toata plata indemnizatiei,pana la urma e vorba de un copil.
MULTUMESC!