avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... cum incarc fara factura?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

cum incarc fara factura?

Am o mica firma,intreprindere individuala,si obiectul principal al activitatii este vinzarea de fructe si legume.Ce problema am...in cea mai mare proportie,aprovizionarea cu marfa o fac de la producatori,care nu emit facturi.Cum ma pot incarca cu aceasta marfa,atita timp cit nu am factura?
Cel mai recent răspuns: zegetin , utilizator 19:01, 26 Februarie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
ar fi trebuit sa mentionez:nu vind en-gros.Decontarea o fac cash la momentul cind cumpar 200 kg de cartofi pe care ulterior le vind in piata en detail
Ultima modificare: Duminică, 26 Februarie 2012
zegetin, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa cun factureaza? unoradean unoradean As vrea sa imi facun pfa care sa se ocupe de imprimare pe textile . As fi interesat de modalitatea de a face intrare pe aparatura care o cumpar cum ma ... (vezi toată discuția)
De unde se poate cumpara marfa? ela1987 ela1987 Buna ziua, am avut control de la vama si ni s-a spus ca nu se poate vinde marfa cumparata de la Billa, Kaufland etc. Am gasit legea 12/1990 care prevede ca nu ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat kamy_nora kamy_nora Buna ziua, O fima de distributie care are ca obiect de activitate principala (CAEN 4639) comert [b]cu ridicata[/b] nespecializat de produse alimentare, ... (vezi toată discuția)