avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Cuantumul salariului - consilier principal
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Cuantumul salariului - consilier principal

Ce salariu ar trebui sa am daca din februarie 2012 sunt consilier principal -functionar public administratie locala si cum ar trebui calculat.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 11:20, 24 Februarie 2012
Consilier principal...care a fost ultima treapta de salarizare acordata, inainte de desfiintarea acestora? Ce sporuri aveti la salariu? De principiu se ia salariul din OG 9/2008 pentru consilier principal (ultima treapta de salarizare detinuta), se adauga sporurile aferente, se taie cu 25%, se adauga 15% la loc si cam acesta ar fi salariul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza salariul de baza? ukzspan ukzspan Cum se calculeaza salariul de baza al unui functionar public care a promovat in grad profesional in anul 2012. Multumesc anticipat, (vezi toată discuția)
Calcul salariu bugetar (administratie locala) radmy radmy am o nelamurire si as dori daca ma puteti ajuta d-voastra cu un calcul la salar. sunt functionar public din anul 1999 la o primarie. am fost incadrata ... (vezi toată discuția)
Salarizare consilier principal ContSters259278 ContSters259278 Buna ziua. Daca se poate as dori sa va rog sa analizati urmatorul aspect. Lucrez intr-o institutie publica,in grad profesional de consilier asistent. Clasa ... (vezi toată discuția)