avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract vizionare cu agentie imobiliara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract vizionare cu agentie imobiliara

daca un agent imobiliar mi-a facut un contract de prezentare a unui imobil fara sa-mi dea date de contact a proprietarului apartamentului,iar eu am contactat proprietarul in urma anuntului sau in ziar si ne intelegem fara intermediar, precizez ca in contractul facut apare nr apartamentului gresit trecut ;fiind insa vorba de acelasi apartament.Ce urmari poate avea daca cumpar apartamentul fara stirea intermediarului?

Alte discuții în legătură

Contract de comision agentie imobiliara pm_35 pm_35 Buna ziua, va cer sfatul in legatura cu urmatoarea situatie: In urma cu ceva timp, urmare a unui anunt postat pe un site de specialitate, am contactat o ... (vezi toată discuția)
"contract de intermediere" cu o agentie imobiliara !!!! ginamangra ginamangra Sotul poate cumpara o locuinta numai pe numele lui in conditiile in care o plateste cu banii jos fara ca numele sotiei sa fie trecut pe actul de ... (vezi toată discuția)
Proprietari treziti-va - vanzare imobile prin agentie dasca7777 dasca7777 Nu inteleg de ce proprietarii nu dau anunturi mai multe pe siteuri si prin ziar. Oriunde sun imi raspunde o agentie imobiliara , care imi ofera detalii si care ... (vezi toată discuția)