avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... IMPUTARE DIFERENTE INVENTAR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

IMPUTARE DIFERENTE INVENTAR

buna ziua,
din martie anul trecut sunt sef depozit la soc com x. la momentul cand am semnat contractul individual de munca am semnat si pentru raspundere patrimoniala, dar nu s-a facut predare primire de gestiune si nici inventar deoarece se facuse inventar in ianuarie.este gestiune comuna 3 persoane. in luna octombrie unul din gestionari pleaca prin demisie. nu se face inventar si predare primire de gestiune. pe 3 ianuarie anul curent se face inventar de sfarsit de an. conform legii plusurile se introduc in gestiune iar minusurile urmeaza sa ni le impuna. este corect sa platesc lipsurile daca nu am semnat pv de primire de gestiune iar cand unul din gestionari a plecat nu s-a facut inventar si i s-a restituit garantia integral? se poate opri si din salariu daca fondul de garantie nu acopera minusurile? de ce nu se poate face si o compensare valorica pentru ca plusurile sunt mai mari decat minusurile?
multumesc

Alte discuții în legătură

Imputare diferente inventar marinica_ph marinica_ph buna ziua, din martie anul trecut sunt sef depozit la soc com x. la momentul cand am semnat contractul individual de munca am semnat si pentru raspundere ... (vezi toată discuția)
Compensare minusuri cu plusuri in gestiune - conditii stefs stefs Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti in ce conditii se pot compensa minusurile in gestiune cu plusurile gasite la efectuarea inventarului. Lucrez intr-o magazie de ... (vezi toată discuția)
Pot demisiona din functia de gestionar fara sa am probleme? less2010 less2010 buna seara , am o problema , pot demisiona din functia de gestionara fara sa am probleme ulterioare, tinand cont de faptul ca lucrez de 2 luni pe acest post ... (vezi toată discuția)