avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot demisiona din functia de gestionar fara sa am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot demisiona din functia de gestionar fara sa am probleme?

buna seara , am o problema , pot demisiona din functia de gestionara fara sa am probleme ulterioare, tinand cont de faptul ca lucrez de 2 luni pe acest post iar la inceputul activitatii nu a fost facut inventarul impreuna cu mine desi exista marfa si nici procesul verbal de predare/primire ? am doar contractul individual de munca , nu am contract pe gestiunea respectiva si nici macar fisa postului nu am semnat-o, pracic am doar contractul individual de munca... nici macar nu stiu cine ar fi trebuit sa-mi predea gestiunea respectiva , depozitul fiind la inceput de drum .

va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:00, 30 Octombrie 2010
puteti demisiona.oricum va trebui sa faceti inventarul gestiunii la plecare.nu vad ce probleme sa aveti ulterior din moment ce nu aveti un proces verbal de predare al marfii initial.
ma gandesc la imputari , in cazul unor minusuri , marfa a mai intrat si dupa agajarea mea... marfa pe care o livram
nu cred ca vi se va imputa ceva.dar inventarul marfii nu se face periodic in societatea unde lucrati?
timp de 2 luni de cand lucrez eu nu s-a facut, dar depozitul s-a deschis odata cu sosirea mea acolo , fiind prima gestionara ... iar primul transport de marfa a venit inainte sa semnez eu c.i.m , pe parcurs au mai fost intrari ..
Pentru a preintampina situatii neplacute,ca ulterior sa vi se impute eventuale lipsuri ,
este de preferat ca anterior incetarii raporturilor de munca, sa incheiati PV de predare primire marfa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inventar gestiune napoleonul napoleonul Buna ziua, va rog sa ma lamuriti in urmatoarea privinta: la efectuarea inventarului gestiunii unui depozit participa toti si cei doar detasati doar pentru ... (vezi toată discuția)
Probleme inventar ContSters303515 ContSters303515 Buna ziua. Lucrez la o firma de distributie uleiuri.M-am angajat in martie la aceasta firma, atunci cand m-am angajat am preluat de la fostul angajat masina ... (vezi toată discuția)
Juridic gabi3kyu gabi3kyu buna ziua .. in urma cu ceva timp mi-am angajat 4 oameni pentru munca unui depozit dupa cum urmeaza: 1 lucrator, 1 gestionar , 1 agent de vanzari si 1 operator ... (vezi toată discuția)