avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... juridic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

juridic

buna ziua .. in urma cu ceva timp mi-am angajat 4 oameni pentru munca unui depozit dupa cum urmeaza: 1 lucrator, 1 gestionar , 1 agent de vanzari si 1 operator de date.

acum , gestionarul si-a inaintat preavizul de 15 zile conform contractului individual de munca. Intrebarea mea este :

- tinand cont ca nu am facut inventarul impreuna cu el si nici nu are un contract pe acea gestiune ( cu retinerea salariala, etc ) si nici procesul verbal de predare/primire nu l-am facut impreuna cu el ... care-mi sunt optiunile??

banuiesc ca daca ar fi sa-i cer sa faca inventarul sau sa-l facem impreuna , oricum nu-l va semna si-mi va spune sa predau eu gestiunea asa cum este ea urmatorului angajat pe respectivul post !!! ce pot face ??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:46, 24 Octombrie 2010
Varianta cea mai buna ar fi sa faceti inventarul, astfel incat noului gestionar sa stiti ce predati ... insa daca constatati lipsuri in gestiune va fi foarte greu sa le imputati fostului salariat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Predare gestiune Catalin247 Catalin247 Buna ziua, Lucrez la o companie care are doua depozite aflate la 1 Km distanta unul de celalalt, am avut o gestiune timp de 10 ani impreuna cu inca patru ... (vezi toată discuția)
Pot demisiona din functia de gestionar fara sa am probleme? less2010 less2010 buna seara , am o problema , pot demisiona din functia de gestionara fara sa am probleme ulterioare, tinand cont de faptul ca lucrez de 2 luni pe acest post ... (vezi toată discuția)
Contract munca + gestiune corneliu2010 corneliu2010 buna ziua , intervin si eu pe acest forum cu 2 intrebari: NU de mult am inceput o mica afacere , in domeniul alimentatiei publice, mai preci mi-am deschis ... (vezi toată discuția)