Buna ziua. Lucrez la o societate comerciala si trebuie sa fac evaluarea personalului insa nu prea am inteles procedura.
Am inteles ca pot sa fac evaluarea anuala pt angajatii care au lucrat cel putin 6 luni in 2011, per supusa evaluarii fiind 01.01.2011-31.12.2011 iar pt cei care nu au lucrat 6 luni nu fac evaluarea anuala.
Insa, in mod exceptional, evaluarea performantelor se face si in cursul perioadei evaluate, in urmatorul caz: atunci cand pe parcursul perioadei evaluate contractul individual de munca al salariatului evaluat inceteaza sau se modifica, in conditiile legii.
As avea urmatoarele intrebari:
1,Daca am un angajat care de ex prin luna martie 2011 i s-a incetat CIM, va trebui sa ii fac evaluare inca din momentul angajarii pana in momentul in care i s-a incetat CIM?
2. Daca CIM se modifica la locul sau felul muncii in 2011, fac evaluarea inca de la angajare si pana in prezent si apoi in ianuarie 2012 ii voi face o evaluare anuala?
3. Daca dupa cateva luni dupa ce voi face evaluarea anuala unui angajat ii inceteaza CIM ii voi face evaluare pe per cuprinsa intre ultima evaluare si data incetarii CIM?
Va multumesc anticipat.
Fisa de evaluare
maria8574
Buna ziua!
As dori si eu daca se poate sa-mi spuneti pana la ce data se elibereaza fisele de evaluare, deoarece eu lucrez ca functionar public si nu am primit ... (vezi toată discuția)