avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... terenuri pentru tinerii casatoriti
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

terenuri pentru tinerii casatoriti

buna seara am si eu o intrebare legata de terenurile gratuite date de primarie. se mai dau terenuri de primaria orasului?tinerii treb sa fie casatoriti si sa nu aibe o alta proprietate pe numele lor?astept raspuns va multumesc...

Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 20:28, 26 Februarie 2012
1. depinde de primarie;
2. nu trebuie sa fie casatoriti; trebuie sa aiba intre 18-35 de ani, domiciliul in localitate si sa nu fi avut vreo locuinta sau teren destinat construirii unei locuinte;
3. alte conditii pot fi stabilite de fiecare Consiliu local in parte, prin hotarare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 15/2003 BO BO LEGEA 15/2003 da dreptul tinerilor intre 18 si 35 de ani sa ceara primariilor de care apartin un teren in vederea construiri unei locuinte etc.eu si sotul meu ... (vezi toată discuția)
Ce conditii trbuiesc indeplinite pentru a primi un teren din partea primariei pt. constuirea unei locuinte? Alin89iosif Alin89iosif Eu si iubita mea am dori sa ne construim o casa. Neavand sprijin material sau economic din partea nimanui am decis sa cautam pe internet ce drepturi ni se ... (vezi toată discuția)
Teren pentru tineri proaspat casatoriti negoitacatalinsorin negoitacatalinsorin Buna ziua! Ma puteti ajuta si pe mine cu un raspuns in privinta terenului de la primarie pentru tineri casatoriti?Numai ce am avut nunta in mai 2013 eu am 28 ... (vezi toată discuția)