avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Intrebari intrebatoare.... despre admiterea in barou
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Intrebari intrebatoare.... despre admiterea in barou

Buna ziua.am si eu ceva nelamuriri...is student in anul 4 la sb...anu asta o sa gat...si vreau sa dau la baroul din Sb dupa ce gat.nu am pe nimeni in familie....am sanse sa ajung avocat daca invat ?si se da mita cand intri in barou?sau se intra pe propriile cunostinte?:D
Cel mai recent răspuns: ContSters243702 , utilizator 18:59, 27 Februarie 2012
:slap::sticktongue:

acesta este un site de informatii legale! darea si luarea de mita sunt infractiuni....se invata in anul 2 la drept...:acute:

fiind de 16 ani avocat in Baroul Bucuresti , va pot spune ca am o multime de colegi avocati si judecatori care si-au construit o carieira pe forte proprii...desigur trebuie sa fii bun , sa treci examenul din barou si sa convingi un maestru sa te ia stagiar...nu stiu cum este in Sibiu , dar ma intreb la ce i-ar trebui unui astfel de avocat un stagiar incompetent care doar i-a dat bani sa intre...

bref! va sfatuiesc sa va cautai de pe acum un birou de avocatura la care sa efectuati stagiul...cei mai multi am inceput din anul 4 de facultate
Imi cer scuze ca raspund asa, dar nu ma pot stapani. Daca dumneavoastra "gatati" anul acesta studiile, studiati intai temeinic gramatica limbii romane inainte de a va gandi la spagi si admitere. Sper totusi ca nu "gatati" la Simion Barnutiu, ci la RoGer sau la Alma Mater. Sper sa nu fi decazut Simion Barnutiu chiar atat
cum zice neamtu....egal! ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrare in barou Romică Stoica Romică Stoica Are , vreun avocat curajul sa spuna cata spaga a dat sa intre in Barou, chiar si sub anoniamat?:D (vezi toată discuția)
Cum pot deveni consilier juridic? Stanciulescu_Roxana Stanciulescu_Roxana Sunt studenta a Facultatii de Drept din Sibiu si mai am putin si termin facultatea.In prima faza m-am gandit sa ma indrept spre functia de consilier juridic, ... (vezi toată discuția)
Stagiatura Oana90 Oana90 Dupa admiterea in barou se poate ca cei doi ani de stagiatura sa se faca la un cabinet de avocatura din strainatate? (vezi toată discuția)