avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pretul serviciilor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pretul serviciilor

Stie cineva, va rog, cat costa etapa I (lichidare fara lichidator- dizolvare S.R.L.)
AGA si celelalte doc.le fac eu.
Nu vreau la leu...vreau sa-mi spuneti daca costa 100 ron sau 100 euro...

Multumesc
Ultima modificare: Luni, 27 Februarie 2012
Herra_, utilizator
Cel mai recent răspuns: Herra_ , utilizator 15:04, 28 Februarie 2012
Etapa I – solicitarea desfiintarii voluntare

Aveti nevoie la dosar de urmatoarele documente:

a. Cerere de inregistrare a mentiunii, in 2 exemplare – descarcati aici model

b. Decizia asociatului unic de dizolvare si lichidare (in dublu exemplar) – descarcati model aici

c. Anexa la Decizia asociatului unic de dizolvare si lichidare si contorul de cuvinte le veti face conform recomandarilor de aici (2 exemplare)

d. Imputernicire semnata de administrator – daca voi sunteti administratorul societatii, nu mai aveti nevoie de imputernicire;

e. Dosar cu sina

f. Dovada achitarii taxelor – asta o veti afla de la referentul unde depuneti dosarul;

g. Sa aveti la voi stampila si cartea de identitate in original.

Dupa ce aveti dosarul complet mergeti la Registrul Comertului la prima ora, adica la 8, etajul I si va asezati la coada. Intrebati: cine este ultima persoana la ghiseul X, Y etc. Depuneti dosarul si veti primi o hartie cu nota de calcul pe care trebuie sa o achitati la casierie. Apoi opriti exemplarul albastru voi si pe cel rosu il duceti la REGISTRATURA INTRARI unde il dati persoanelor de acolo. Vi se va da un bonulet pe care scrie data la care puteti ridica mentiunea cu etapa I aprobata. Ca sa nu va faceti sperante desarte, prima etapa dureaza in jur de 40 – 50 de zile. Nu va luati dupa 15 zile sau 30 de zile sau ce mai scrie prin legi, ordonate etc. Practic dureaza in jur de 40-50 de zile – daca cineva nu se va opune dizolvarii. Mentiunea insa o veti ridica in 5 zile lucratoare, iar cu ea trebuie sa mergeti, dupa cele 40 de zile, tot la Registrul Comertului, la departamentul Monitorul Oficial unde, pe baza numarului din mentiune si se va comunica raspunsul din Monitorul Oficial. Platiti o taxa mica si ridicati acea copie din Monitorul Oficial pe care o veti depune la dosar in etapa II.

Continuare aici – etapa 2, Radierea

[ link extern ] /

chetuieli estimative ORC 500-700 lei difera de ce alte probleme ramase de rezolvat mai sunt.

Când copiezi de la unul este plagiat, când copiezi de la doi este deja cercetare.
Ultima modificare: Luni, 27 Februarie 2012
olden, utilizator
Ma intereseaza cat costa etapa I...Multumesc.:vishenka:
etapa 1 pana in 250 lei
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare s.r.l. AlinaLavinia AlinaLavinia Sunt medic stomatolog si am ales sa ma inregistrez ca S.R.L. Puteam alege Cabinet medical individual. Dar nu m-am sfatuit cu nimeni si am realizat ca avand ... (vezi toată discuția)
Costuri onrc privind suspendarea sau dizolvarea firmei! CLASOR CONSULT CLASOR CONSULT :-/Ce costa mai putin? Sa suspend firma sau sa o dizolv? Din cate stiu suspendarea unei societati comerciale costa in jurul a 250 RON la ONRC. Pentru ... (vezi toată discuția)
Dizolvare srl Cum se poate dizolva un srl cu asociat unic? Asociatul doreste dizolvarea.Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)