In oct. 2011 m-am angajat cu un sfert de norma (contabilitate primara). Am facut toate analizele medicale si toate formalitatile.
In noi.2011 m-am mai angajat tot cu sfert de norma in post similar SI la o alta firma unde am mai facut un set de analize.
Acum azi urmeaza sa ma angajez la un loc de munca cu norma intreaga pe post similar. Inteleg ca angajatorul este nevoit sa ma trimita la analize si la medicina muncii (cu care are contract).
Intrebare:
Analizele mele anterioare nu mai sunt valabile? Iar sunt obligat sa ma plimb la toate cabinetele..sa medicul de la medicina muncii e obligata sau poate sa-mi accepte cele anterioare de 3 luni?
Incercati si duceti aceste analize sa vi le vizeze,nu este obligat sa le accepte,dar avind in vedere ca nu lucrati in mediu de alimentatie publica,unde nu se accepta analize mai vechi de 30 de zile,poate aveti noroc sa le accepte .
Succes!!
Ce intelegeti prin "analize" si ce astfel de analize ati facut pentru ocupatia de contabil, la care singurul risc ar putea fi "Fișa 126. Suprasolicitarea analizatorului vizual" din HG 355/2007 actualizata la 12.12.2011?
Sau mai aveti si alte riscuri?
Examenele medicale la angajare sau periodic se fac de catre medicul de medicina muncii, cu care angajatorul are contract si in acest caz constau in:
1. Examen medical la angajare:
— examen clinic general
— testarea acuității vizuale
2. Examen medical periodic:
— examen clinic general — anual
— testarea acuității vizuale — anual
Nu mai postati la discutii deschise cu mult timp in urma pentru a nu obliga pe cei care doresc sa comenteze, sa reciteasca tot ceea ce s-a scris anterior.
Biletul de trimitere emis de medicul de familie este valabil numai in luna in care a fost emis.
Fisa de aptitudine
ILENIA
Buna ziua,
Am o intrebare in legatura cu controlul medical periodic.Un angajat in constructii, care a facut la angajare toate testele medicale, inclusiv ... (vezi toată discuția)