avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contract de imprumut
Discuție deschisă în Executare silită

Contract de imprumut

Buna ziua,am facut un contract de imprumut la notar cu o persoana pe o anumita suma,doar ca inca nu am reusit sa adun banutii ce se intampla daca nu ii restitui in aceea zi care este mentionata pe contract?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 12:35, 28 Februarie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
executare silita
Puteti fi executata silit, contractul de imprumut autentificat fiind titlu executoriu. Notificati vreditorul in legatura cu buna dvs credinta si solicitati-i un nou termen de plata, poate reusiti sa obtineti astfel o pasuire din partea sa si sa evitati astfel sa platiti onorariu de executori si alte cheltuieli de executare.
Ultima modificare: Marți, 28 Februarie 2012
ContSters214341, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura de investire cu formula executorie a unui contract de imprumut autentificat la notar ioana_comsa213 ioana_comsa213 Buna seara, Va rog, spuneti-mi cum se procedeaza pentru investirea cu formula executorie a unui contract de imprumut. Ce costuri sunt pentru ducerea la ... (vezi toată discuția)
Ce actiune pot initia impotriva executarii silite? MADLENEFF MADLENEFF Buna ziua. Acum un an am facut un imprumut in nume personal garantand cu apartamentul, semnand la notariat un contract de imprumut intre mine si cel care mi-a ... (vezi toată discuția)
Datorii...si iar datorii andrei_24 andrei_24 buna seara..am si eu o nelamurire.am imprumutat unei persoane o suma de bani si am facut un contract la notar pe care scrie ca in caz ca nu primesc banii pana ... (vezi toată discuția)