avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fise de evaluare a personalului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fise de evaluare a personalului

ma ajuta cineva, va rog! nu am fise de evalaure pana acum, am preluat doar de ceva timp serviciul#-o1 Am minteles ca evaluarea se face doar o data pe an, deci acum tebuie facute , sau ma rog, trebuiau facute pentru 2011? Va rog frumos un model pentru sectorul turism:((:((:hm:
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 13:30, 28 Februarie 2012
Cititi aici, sigur va ajuta :
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa evaluare angajati lauriflor lauriflor Va rog sa ma ajutati cu un model actual de fisa de evaluare a angajatilor. Multumesc (vezi toată discuția)
Evaluarea anuala a performantelor profesionale pentru un asistent personal animarsrl animarsrl Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu un model de fisa de evaluare anuala a performantelor profesionale pentru un asistent personal?. Multumesc! (vezi toată discuția)
Reevaluare adrianabresug adrianabresug va rog sa imi spuneti daca reevaluarea unei cladiri se mai poate face de catre contabilul firmei .Pana anul trecut faceam reevaluarea in functie de indicele de ... (vezi toată discuția)