Buna ziua.Urmeaza sa am primul termen ptr divort in cateva zile.Am intentat actiune de divort,sotul a semnat citatiasi a fost prezent la sosirea cdelor de laautoritatea tutelara.Mentinez`sotul este egiptean iar ultimul domiciliu comun a fost in Romania unde acesta a venit cu viza de intregire a familiei.Avem si un minor rezultat din casatorie.Actiunea de divort am intentat-o pe motiv de infidelitate a sotului si a tensiunilor rezultate.Sotul s-a intors in Eg fara a mai demara depunerea actelor ptr viza de sedere si nu a exprimat vreo dorinta legata de minor(acesta este cetatean roman).Acest lucru inseamna banuiesc separare in fapt.Aceasta plecare a lui este in avantajul meu?Se poate ca sa mai trebuiasca sa fie trimisa inca o citatie ptr el in Eg??
daca nu se prezinta va trebui sa-l citati in Egipt, daca cunoasteti unde sta sau, daca nu cunoasteti prin mica publicitate....
consultati un avocat poate gaseste o solutie inteligenta la cazul in speta...
El nu se va prezenta la proces iar in Egipt nu va semna citatia dupa cum mi-a declarat.Este o problema daca nu semneaza citatia?Daca a semnat aici citatia de ce mai trebuie citat inca odata in Egipt?