avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizatie de constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizatie de constructie

Buna seara.Am o nedumerire ,o nemultumire .ba chiar sunt revoltata as zice din cauza unei incurcaturi in care am intrat urmare a bunei intentii de a respecta legea.In luna ianuarie am demarat formalitatile pentru obtinerea autorizatiei de construire ,de fapt este vorba despre revenirea la starea initiala a unui spatiu comercial, proprietate situata la parterul unui imobil.Lucrarea consta de fapt in refacerea unui perete despartitor si practicarea unei usi de acces intr-o vitrina existenta, pe amplasamentele initiale.Acestea au fost desfiintate de fostul proprietar adica cine altul decat statul prin fostul administrator ICRAL.Zis si facut ma adresez Primariei care-mi elibereaza un certificat de urbanism ,in care imi solicita avize peste avize.raport de experiza,proiect.Legea e lege trebuie respectata zice sotul meu numai ca pe masura ce inaintam in hatisul de avize,lucrurile se complica,iar despre costuri nu mai zic.repet e vorba de un perete si o usa.Nu-mi fac vila.Eu stiu ca si pedepsele se aplica gradat.In situatia aceasta ce se poate face?E vorba de incompetenta celor care solocita aceste avize si taxe la gramada,de un abuz sau asa-i legea si n-am ce face parcurg acelasi drum cu cei care edifica mastodonti de sticla pe te miri unde?Nu mai departe decat azi am aflat ca taxa pentru avizul de la Directia de Sanatate Publica??? costa 200 de lei.ce se poate face?Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Certificat fiscal LarisaBuse LarisaBuse Buna seara! Am nevoie de putin ajutor, va rog frumos! Eu am facut cadastrul la casa din nou, deoarece de la primarie,acum multi ani am primit doar planul de ... (vezi toată discuția)
Ma poate obliga sa-mi zidesc fereastra? costara costara Am si eu o problema referitor la vecini. Am cumparat o casa care are fereastra spre vecinul la mai putin de 1.90 cm. Pana acum nu a fost problema intre ... (vezi toată discuția)
Geam spre curtea vecinului Dic84 Dic84 Buna ziua, Am si eu o mica situatie in care va cer sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez. 1)Am cumparat un imobil in ilfov care are geam normal, de dimensiuni ... (vezi toată discuția)