avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri Europene -service auto
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri Europene -service auto

As putea sa obtin fonduri europene pt infiintarea unui service auto pe firma noua in mediu urban , si daca da cat % trebuie sa fie aportul investitorului?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 09:03, 1 Martie 2012
Pentru acest Cod CAEN puteti obtine finantare prin programele nationale:
-daca societatea este SRL-D prin programul deschis,Programul pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri prin care obtineti maxim 10.000 euro (cel mult 50% din valoarea totala a cheltuielilor eligibile a proiectului),
-daca societatea nu este SRL-D, prin programul START sau Programul de dezvoltare si
modernizare a activitatilor de comercializare a produselor si serviciilor de piata

Cititi detalii aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dipimm a publicat ghidurile a 9 programe de finantare pentru imm! Daniela Bolog Daniela Bolog Directia Implementare Programe pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (DIPIMM) a publicat proiectele a 9 ghiduri aferente programelor nationale destinate ... (vezi toată discuția)
Noutate! anunt programe 2013 Daniela Bolog Daniela Bolog Pentru anul 2013 sunt propuse a fi bugetate urmatoarele programe nationale: Programul de dezvoltare si modernizare a activitatilor de comercializare a ... (vezi toată discuția)
In mediul urban ce fonduri nerambursabile pot acesa? inchiriez2012 inchiriez2012 sunt interesat de ce programe cu fonduri nerambursabile in mediul urban se pot accesa in 2013?? si daca programul \\"Programul pentru stimularea înfiintarii ... (vezi toată discuția)