avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Completarea formularelor E401 si E411
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Completarea formularelor E401 si E411

BUNA ZIUA ,TATAL LUCREAZA IN GERMANIA ,EU SI COPII LOCUIM IN ROMANIA -TIMISOARA De unde luam formularele in RO si unde le completam ce acte ne trebuie la completare in tara.Mama fiind in concediu crestere copil(avand unul de8 luni si unul de2ani si 10 luni).. Trebuie formulare pentu fiecare copil ?
Cel mai recent răspuns: Emanuel1991 , utilizator 21:30, 14 Octombrie 2020
Formularul E411 – Cerere de informatii privind dreptul la prestatii familiale în statul de resedinta al membrilor familiei. Formularul se depune la Agentia judeteana pentru plati si inspectia sociala (partea A si partea B)

Formularul E401 – Atestatul privind componenta familiei în vederea acordarii prestatiilor familiale. Formularul se depune laAgentia judeteana pentru plati si inspectia sociala (partea A) si Serviciul evidenta persoanei din primarii, sau dupa caz, Oficiul Român pentru Imigrari (partea B)

vedeti si acest topic
www.avocatnet.ro/content/for...
Buna, as vrea sa stiu daca se poate face online actele pentru primirea alocației in strainatate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cic cetatean strain venit in romania - venituri franta Simona Pascau Simona Pascau Buna ziua, Apelez la ajutorul dv pentru urmatoarea speta. Cetatean francez cu venituri salariale in Franta trebuie sa intre in concediu de crestere si ... (vezi toată discuția)
Alocatie europeana nico123 nico123 Buna ziua, ma intereseaza pasii ce trebuie urmati pt primirea alocatiei europene. Tatal lucreaza in Germania, cu contract legal de munca, locuieste acolo cu ... (vezi toată discuția)
Alocatiile europene pt copii inlineasofa inlineasofa Unde trebuie sa ma adresez ptr .plata alocatiei europene dupa complectarea formularului E411 daca sotul este cetatean italian si lucreaza in Romania, sotia ... (vezi toată discuția)