avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa inmatriculare auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa inmatriculare auto

am cumparat un autoturism nou marca renault simbol fabricat in turcia,in noiembrie 2010 la care am platit o taxa de poluare de 2615 lei (autoturism nou),as vrea sa stiu daca am sanse de reusita in vederea recuperarii taxei in instanta. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Kent8d , utilizator 22:19, 1 Martie 2012
Daca este sa ne luam dupa hotararile irevocabile pronuntate de mai multe instante,
rezulta ca exista sanse apreciabile
Succes
dimy a scris:

am cumparat un autoturism nou marca renault simbol fabricat in turcia,in noiembrie 2010 la care am platit o taxa de poluare de 2615 lei (autoturism nou),as vrea sa stiu daca am sanse de reusita in vederea recuperarii taxei in instanta. Va multumesc!

Dar noua lege spune ca statul va plati, dar nu precizeaza cand, cum? intai va analiza datoriile dv , si dupa va spune ca e de acord sa nu mai platiti impozitul pe anumite spatii daca detinet, va iesi ca aveti o amenda?? ca ati intarziat cu plata la impozit?? ORICE este necesar sa nu mai plateascaX-(
sfatul meu este chiemarea in instanta pentru taxa ilegala, un av bun castiga mereu. succes:luck:
multumesc!
ideea e ca masina este fabricata in turcia si nu in UE,se mai aplica legea in cazul asta?
de datorii nu poate fi vorba,nici de amenzi
dimy a scris:

ideea e ca masina este fabricata in turcia si nu in UE,se mai aplica legea in cazul asta?
Daca tara din care ati achizitionat masina nu se afla-n Uniunea Europeana(in cazul de fata Turcia), eu stiu ca nu se poate recupera taxa pentru aceasta.Cel mai bine si indicat ar fi sa discutati cu un avocat.Cu siguranta ca veti afla mai multe de la acesta.

In cazul in care o sa va spuna avocatul ca si pentru masinile achizitionate din afara U.E. se poate recupera taxa de poluare, atunci cu siguranta ca aveti mari sanse de reusita.De obicei am observat ca aceste procese pentru recuperarea taxei de poluare se castiga.

Mult spor va urez.
O seara superba!

Ultima modificare: Joi, 1 Martie 2012
Kent8d, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de leasing refuza eliberarea imputernicirii necesara recuperarii taxei de poluare, mai mult, la facturarea taxei aplica tva emesekarda emesekarda In anul 2011, luna mai , am achizitionat in leasing, un autoturism marca Renault Megane. In contractul de leasing au fost incluse prevederi referitoare la ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare popa_ionel popa_ionel BUNA ZIUA, IN CE CONDITII SE POATE RECUPERA TAXA DE POLUARE PLATITA LA TRZORERIE PENTRU UN AUTOTURISM NOU MARCA \"LOGAN\"FABRICAT 19 IUNIE 2010. ASTEPT ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa poluare(auto) danutz01 danutz01 Am introdus in tara , in luna octombrie 2008 un autoturism provenind din Germania.Am platit taxa de poluare si am inmatriculat in Romania ... (vezi toată discuția)