avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Prinsi cu 4 g
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Prinsi cu 4 g

Acum 4 luni am fost prins cu niste prieteni,care aveau la ei 4g de cannabis,politisti ne'au dus la sectie unde am dat declaratii timp de vreo 3,4 ore,apoi ne'au lasat acasa fara a ne duce la procuror sa ne cerceteze sau sa ne retine pentru probe biologice,neexistand niciun dosar,ma gandesc ca nu s'a inceput urmarirea penala si am scapat.sau?astept rasuns.Suntem toti minori si cel care a avut l'a turnat pe cel de la care a cumparat,deci a cooperat.Deci cred ca ne'au lasat in pace.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Februarie 2012
PaulB17, utilizator
Cel mai recent răspuns: PaulB17 , utilizator 20:30, 14 Martie 2012
fiindca pe baiatu care avea l'a mai sunat politia de vreo 3,4 ori si de atunci pauza.nimic:) am vorbit cu matusa mea care lucreaza la tribunal si alte persoane care m-au informat ca nu v-a mai fii nimic,nici dosar penal.


Ultima modificare: Joi, 1 Martie 2012
Gabriela Mihai, Avocat
O sa primiti probabil o amenda administrativa.
In ziua de astazi nu se mai ajunge la inchisoare in cazuri ca cel al dvs.
In trecut probabil ca ati fi fost arestati toti...
Ultima modificare: Miercuri, 29 Februarie 2012
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
deci numai exista sanse pentru un dosar penal?
nu?
PaulB17 a scris:

deci numai exista sanse pentru un dosar penal?


Stai linistit ca nu patesti nimic. Canabisul nu mai face parte de mult din categoria drogurilor de mare risc. In cel mai rau caz risti o amenda administrativa de 300 de lei care nu se trece in cazier. Totusi, sansele sunt infime sa iti mai recuperezi cele 4 grame confiscate.

Alte discuții în legătură

Talharie PaulB17 PaulB17 Buna seara,as dori si eu sa stiu ceva,acum ceva timp(3,4 luni) 2 prieteni au savarsit o infractiune de talharie,Unul avand varsta de 17 ani a lovit persoana ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. pe data de 25 mai 2023 m i s a facut un flagrant de ... csforever82 csforever82 Buna ziua. Pe data de 25 mai 2023 m i s a facut un flagrant de catre un prieten care a fost prins probabil vanzand/consumand droguri avand asupra mea ... (vezi toată discuția)
Posesie canabis. cristi-ibrahim cristi-ibrahim Un individ a fost prins cu o cantitate de 0.3 grame de canabis asupra sa(cantiate mentionata si in declaratie).A fost dus la sectie impreuna cu prietenul X cu ... (vezi toată discuția)