avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Revizuire? - nu sunt parte din dosar !
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Revizuire? - nu sunt parte din dosar !

va rog, cine are jurisprudenta revizuire- contencios-nu sunt parte in dosarul solutionat- dar am un interes legitim - cum fac sa pot sa ma "lipesc" la acest dosar? am vazut odata o speta asemanatoare dar nu o mai gasesc...please...cine poate sa ma ajute..!
va multumesc,

Alte discuții în legătură

Inspectoratul pentru situații de urgență loveusa24 loveusa24 Domnilor juristi, am nevoie de o informatie. Daca fac o reclamatie la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, iar ei nu isi fac datoria, unde pot depune o ... (vezi toată discuția)
Contencios administrstiv. caut avocat cu experienta emilia ionescu emilia ionescu Care este procedura de chemare in contencios administrativ a Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii pentru refuzul tacit de cetcetare a dosarului ... (vezi toată discuția)
Agentia pentru restituirea poprietatii si bataia de joc Dana Marin Dana Marin Buna ziua, Vreau sa ma ajutati sa aflu la ce institutii romane si din EU se poate reclama activitatea (mai bine zis lipsa ei) Agentiei nationale pentru ... (vezi toată discuția)