avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Revizuire? - nu sunt parte din dosar !
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Revizuire? - nu sunt parte din dosar !

va rog, cine are jurisprudenta revizuire- contencios-nu sunt parte in dosarul solutionat- dar am un interes legitim - cum fac sa pot sa ma "lipesc" la acest dosar? am vazut odata o speta asemanatoare dar nu o mai gasesc...please...cine poate sa ma ajute..!
va multumesc,

Alte discuții în legătură

Revizuire hotarare - din alta materie ? cristiannegru cristiannegru Recent am obtinut o hotarare favorabila, in contencios adm. As putea sa Revizuiesc o alta hotarare judecatoreasca pierduta, pronuntata de o instanta civila - ... (vezi toată discuția)
Inspectoratul pentru situații de urgență loveusa24 loveusa24 Domnilor juristi, am nevoie de o informatie. Daca fac o reclamatie la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, iar ei nu isi fac datoria, unde pot depune o ... (vezi toată discuția)
Contencios administrstiv. caut avocat cu experienta emilia ionescu emilia ionescu Care este procedura de chemare in contencios administrativ a Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii pentru refuzul tacit de cetcetare a dosarului ... (vezi toată discuția)