avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Agentia pentru restituirea poprietatii si bataia de joc
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Agentia pentru restituirea poprietatii si bataia de joc

Buna ziua,

Vreau sa ma ajutati sa aflu la ce institutii romane si din EU se poate reclama activitatea (mai bine zis lipsa ei) Agentiei nationale pentru restituirea proprietatii. Dosarele unor oameni batrani si bolnavi stagneaza, acolo sunt numai tinerei carora doar de munca nu le arde, nu tin cont de petitii, de audiente, de nimic.
Am o mama foarte grav bolnava care asteapta din 2001 solutionarea unui dosar in speranta ca nu va muri pana va vedea niste bani pe proprietatea ei. Bineinteles ca e o mare bataie de joc. Am aflat ca "politica" e sa astepte sa moara oamenii astia batrani si sa intarzie cat pot de mult.
Doresc sa scriu undeva despre asta si nu stiu unde, in Romania nu am incredere ca se va rezolva ceva.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:24, 7 August 2008
Orice persoana care se considera vatamata intr-un drept al sau ori intr-un interes legitim, de catre o autoritate publica, printr-un act administrativ sau prin nesolutionarea in termenul legal a unei cereri, se poate adresa instantei de contencios administrativ competente, pentru anularea actului, recunoasterea dreptului pretins sau a interesului legitim si repararea pagubei ce i-a fost cauzata. Interesul legitim poate fi atat privat, cat si public.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se reclama agentia pentru restituirea proprietatii? Dana Marin Dana Marin As vrea sa aflu unde in forurile uniunuii europene se reclama lipsa de activitate si reaua vointa a Agentiei pentru Restituirea Proprietatii. Care sunt ... (vezi toată discuția)
Functionari publici care nu raspund petitiilor Costica33 Costica33 De ceva vreme ma confrunt cu situatii in care, ori politia, ori primaria ori alte institutii publice nu raspund petitiilor mele sau cind raspund nu sunt la ... (vezi toată discuția)
Petiții mery50 mery50 Primăria sector 6, nu răspunde la petiție. Pot să merg în contencios judiciar? (vezi toată discuția)