avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa post director si administrator societate ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa post director si administrator societate comerciala

Buna ziua!
Ma poate ajuta cineva cu 2 fise de post,una pt administrator societate comerciala si una pentru director general s.c. Imi trebuie urgent si nu am timp sa le scriu de mana.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: padicam , utilizator 14:03, 1 Martie 2012
Ultima modificare: Joi, 1 Martie 2012
Daniela Bolog, Consultant credite si finantari
Pe site-urile astea am vazut ce e,va dati seama ca intai am cautat pe internet si apoi am cerut ajutor. As fi vrut ceva mai complex,nu trei randuri de fisa.Multumesc oricum.
Mie nu mi se par a fi 3 randuri.Se poate completa aceasta functie de ceea ce se doreste in plus a-i fi atribuit angajatului respectiv.
Ok,am inteles,nu conteaza cat de mare e fisa postului,ci cat de complexa e. Ce mi-ati oferit nu ma multumeste.Ma poate ajuta altcineva? Multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fise de post niko79 niko79 Buna ziua! Ma puteti ajuta cu cate un model de fisa postului pentru contabil-sef, vanzatoare si functionar administrativ? (vezi toată discuția)
Contract de munca pantial pantial Buna seara! doresc sa angajez o persoana ca vanzator ,cu -contract de munca cu timp partial- ,exista un formular tipizat la sau il intocmeste angajatorul? ... (vezi toată discuția)
Criterii evaluare pt agenti paza alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu un model de criterii evaluare pt agenti de paza? Va multumesc (vezi toată discuția)