avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PAZNIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PAZNIC

ANGAJEZ UN PAZNIC SI VREAU SA STIU DACA LUCREAZA DE NOAPTE INAFARA DE SPOR TREBUIE SA MAI TIN CONT SI DE ALTE LUCRURI?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:49, 1 Martie 2012
sa aiba peste 18 ani si examen medical inainte de inceperea activitatii si dupa aceea periodic..art. 125-128 codul muncii
DACA LUCREAZA 12/24 CUM CALCULEZ SPORUL DE NOAPTE?
Sporul de noapte se calculeaza efectiv la orele lucrate noaptea ... Munca prestata intre orele 22,00-6,00 este considerata munca de noapte.

p.s.
va adresez rugamintea de a nu mai scrie cu majuscule ..este o incalcare a regulmentului de postare pe Forum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ore noapte rak0770 rak0770 Un salariat are salariul de incadrare de 700 lei si lucreaza numai de noapte, una da si una nu. Cum aplic sporul de noapte pentru luna martie? Se aplica doar ... (vezi toată discuția)
Spor ore de nospte cirsteaioana cirsteaioana daca programul firmei este stabilit de la ora 19-00 la ora 7.00 , deci asa lucram, trebuie platit sporul de noapte? Multumesc. (vezi toată discuția)
Tura de noapte femei cu varsta peste 50 ani mihaiv1965 mihaiv1965 buna ziua in ce conditii pot refuza tura de noapte avind in vedere ca am 59 de ani si nu am lucrat niciodata in tura de noapte multumesc (vezi toată discuția)