avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie de conducere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie de conducere

Administratorul unei societati comerciale este angajat cu contract de munca cu 2 ore/zi. Pot sa-i platesc indemnizatie de conducere? Si ce regim de impozitare si declarare are?

Alte discuții în legătură

Contract de manageriat intre o persoana fizica si o societate ancutic ancutic In cazul in care eu sunt angajata la o societate cu contract individual de munca , iar cu o alta sociatate am incheiat un contract de manageriat (fara a fi ... (vezi toată discuția)
Impozitare contract management OvidiuL OvidiuL Data post: Luni, 1 Februarie 2010, 17:08 Subiect: Impozitare Contract Management/Administrare Buna ziua. Revin cu un subiect la care nu am gasit/primit ... (vezi toată discuția)
Impozit pe salariu la fundație tct tct Bună ziua, În cazul în care o fundație (organizație nonprofit cu activitate comercială limitată) dorește să angajeze o persoană ... (vezi toată discuția)