avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... restituire taxa poluare logan nou cumparat 2010
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

restituire taxa poluare logan nou cumparat 2010

Cună ziua,
Am cumpărat un Logan nou in anul 2010. Pot cere retsituirea taxei de poluare şi care ar fi temeiul legal?
Vă mulţumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 07:39, 9 Martie 2012
Legea nr. 9/2012 privind taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule a fost publicata in Monitorul Oficial nr. 17, din 10 ianuarie 2012
Mulţumesc, dar eu mă refer la restituirea taxei de poluare in intergime, ca la ce sh, nu numai la diferenţa de 25%.
am si eu aceeasi problema cu Loganul.ma puteti ajuta?cei de la fisc nu vor sa dea inapoi nici macar cei 25% si nu stiu exact ce pot face.
am si eu aceeasi problemă şi nu am nici o informaţie, poate ne ajută cineva
Am aflat că instanţele resping astfel de actiuni. Cu privire la restiturea cu până la 25% din taxă, trebuie studiată H.G. nr. 9/2012, care cuprinde a metodologie de calcul a restituirii, existând si cazuri in care taxa nouă este mai mare decât cea plătită şi nu se restiutuie nimic.

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa de poluare ciprian_u ciprian_u Buna seara! Datele problemei sunt putin mai complicate de aceea as fi interesat de cateva pareri inainte sa incep procedura de ... (vezi toată discuția)
Intrebare dan20362003 dan20362003 In septembrie 2008 am achizitionat o masina Ford Focus de la dealer local, pentru care am achitat o taxa de poluare de 1.717 lei. Pot recupera aceasta taxa ? (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto chrys28tm chrys28tm buna seara, am inmatriculat o masina in 2008 pe firma, mai pot recupera taxa auto sau este prea tarziu? va multumesc (vezi toată discuția)