avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire a contului
Discuție deschisă în Executare silită

poprire a contului

buna ziua as dori daca se poate sa imi raspundeti la o intrebare.am cont la o banca si incasez salariul in lei si diurna in euro ,am primit o poprire pe cont caci am o datorie la o alta banca ,as vrea sa stiu cit imi poate popri din salariu sau si din diurna tinind cont sa lucrez afara din tara?,va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 16:28, 1 Martie 2012
Maxim 1/3 din venituri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire diurna adi-boca adi-boca urmeaza sa plec in strainatate si am fost pus sa-mi fac cont in banca pentru diurna in euro. Am poprire pe salar 1/3 din venitul lunar care mi se retie la ... (vezi toată discuția)
Poprire pe diurna transportatori in euro lucamimi lucamimi Buna! Sotul meu a contractat un credit de nevoi personale fara ipoteca. Este sofer pe comunitate si are salar in lei pe tara si diurna in euro. Firma la care a ... (vezi toată discuția)
Poprirea reprezinta 1/3 din salariu? klein andreea klein andreea mi se pare ciudat.deoarece pentru o restanta de 20 euro pt.care nu am fost instiintata, desi am virat in contul respectiv o suma mult mai mare in urmatoarea ... (vezi toată discuția)