avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Site de jocuri online
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Site de jocuri online

Am o idee de un site de jocuri online, unde posibili jucatori vor trebui sa depuna sume de bani pentru a se juca. Intrebarea mea este cum pot face totul legal.

Am citit OUG nr. 77/2009 privind organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc, cu completarile si modificarile ulterioare.

Mentionez faptul ca tipul de joc la care m-am gandit nu se incadreaza in art. 1, alin. 2, din punctele mele de vedere. Nu stiu exact daca se incadreaza la activitati de pariuri mutuale. Site-ul nu este unul de noroc. Se axeaza pe intelgenta si abilitate.

Jucatorii vor depune o anumita suma de bani, pentru a intra in joc. La joc pot participa 1 sau mai multi jucatori. Va fi un singur castigator, care va lua toti banii, iar eu ca detinator al site-ului o sa percep un mic comision de 1-2%.

Multumesc anticipat celor care ma pot lamuri. Evident recunosc ca trebuie sa consult cineva in domeniu, care cunoaste legile in vigoare, pentru acest tip de site.

Alte discuții în legătură

Licenta pentru jocuri de noroc online marusso marusso Buna seara, In primul rand as vrea sa-mi cer scuze anticipat daca am postat in alta sectiune, m-am uitat printre forumuri si aceasta mi sa parut cea mai ... (vezi toată discuția)
Impozitare castiguri pariuri sportive Alexandru267 Alexandru267 Buna ziua! Sunt amator de pariuri sportive, iar recent am decis sa mi deschid un cont la o agentie online de pariuri sportive. Doresc sa va intreb cum se ... (vezi toată discuția)
Activitate pariuri, jocuri de noroc criss888 criss888 Buna seara Vreau sa imi fac o firma cu activitate pariuri, jocuri de noroc. Activitatea se va desfasura in felul urmator: se va incheia un contract de ... (vezi toată discuția)