avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare autovehicul cu titlul de theft salvage
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare autovehicul cu titlul de theft salvage

Buna seara,
ce statut au autovehiculele din SUA cu titlu de theft salvage, adica cele recuperate in urma furturilor si care sunt puse la vanzare in cadrul licitatiilor organizate? exista reglementari clare daca sunt importate in Romania? Se pot inmatricula?

Alte discuții în legătură

Taxa auto anycyk anycyk Buna ziua! In anul 2013 am achizitionat o masina neinmatriculat ain Romania. pentru a o inmatricula a trebuit sa platesc taxa de 500 euro. Exista vreo baza ... (vezi toată discuția)
Refuz inmatriculare masina sua - merita sau nu sa merg in instanta? Zbona Zbona Buna, V-as ruga sa imi spuneti daca am vreo sansa in instanta de castig referitoare la urmatoarea problema: Anul trecut 2018 Februarie am achizitionat o ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina aflata in custodie ki77 ki77 Buna seara! Am achizitionat de curand o masina de la o persoana care avea masina in custodie in urma faptului ca masina a fost declarata furata dupa ce a ... (vezi toată discuția)