avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Legea care intezice zgomotele dupa ora 22, pe cand in ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Legea care intezice zgomotele dupa ora 22, pe cand in Monitorul Oficial?

Am inteles ca la sfarsitul lunii noiembrie a fost aprobata tacit aceasta lege, dar observ ca nu a mai urmat publicarea sa in Monitorul Oficial. E posibil sa nu mai fie publicata?

[ link extern ]
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 14:59, 3 Martie 2012
Este in vigoare Legea nr. 61/1991 (republicata 2011), pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.
O gasiti in Monitorul Oficial nr. 77 din 31 ianuarie 2011.
[ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Martie 2012
Adriantot, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Articolul 2 din legea ordinii si liniștii publice din 91.,referitor ... VioletaGH VioletaGH Articolul 2 din Legea ordinii si liniștii publice din 91.,referitorXccomune. S-a reglementat legic la monitorul oficial 744 din 2022 iulie (vezi toată discuția)
Legea care interzice discotecile. am primit amenda in baza legii 61 / 1991 butgeorge butgeorge Am inchiriat caminul cultural intr-o seara pentru organizarea unei zile de nastere, am platit si drepturile de autor pentru muzica, iar dupa ora 23:00 politia ... (vezi toată discuția)
Când se redactează legea 61/1991 modificata cu anularea discriminarii ... VioletaGH VioletaGH Când se redactează legea 61/1991 modificata cu anularea discriminarii dintre oraș și sat din 2023,pe înțelesul tuturor? (vezi toată discuția)