avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce este un SRL D?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce este un SRL D?

Buna ziua
Ce este un SRL D si unde pot afla mai multe informatii?
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 08:25, 6 Martie 2012
Conditiile pe care trebuie sa le indepliniti ca sa infiintati un SRL - D si incadrarea in program sunt:
a) este societate comerciala cu raspundere limitata-debutant (SRL-D), care functioneaza pe durata nedeterminata, in conditiile Legii nr. 31/1990 privind societatile comerciale, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare si ale ordonantei de urgenta nr. 6 din 09.02.2011;
b) se incadreaza in categoria microintreprinderilor in conditiile Legii nr. 346/2004 privind stimularea infiintarii si dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii, cu modificarile si completarile ulterioare, si ale ordonantei de urgenta nr. 6 din 09.02.2011;
c) este infiintata de un intreprinzator debutant, ca asociat unic, sau de cel mult 5 (cinci) intreprinzatori debutanti asociati. Conditiile pentru intreprinzatorul debutant trebuie indeplinite de fiecare dintre asociati, asa cum se prevede in Art. 3.1 al prezentului Ghid;
d) este administrata de asociatul unic, de unul sau mai multi administratori dintre asociati;
e) are in obiectul de activitate cel mult 5 (cinci) grupe de activitate prevazute de clasificarea activitatilor din economia nationala in vigoare (CAEN Rev 2).

www.avocatnet.ro/content/for...
Cititi aici pentru detalii:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl-d  am o firma infiintata acum aprox. 5 ani, care are activitatea suspendata si pe care nu am avut activitate in realitate, dar probabil 2-3 luni la inceput, pana ... (vezi toată discuția)
Facilitati firme nou infiintate ancaciu ancaciu ce facilitati au firmele nou infiintate :impozit pe profit ,viramente salarii (vezi toată discuția)
Pot sa-mi infiintez un srl-d si apoi sa aplic pt o finantare nerambursabila? LianaG LianaG Doresc sa obtin o finantare nerambursabila pentru infiintarea unei ferme. Stiu ca pentru ca sa pot incepe demersurile pentru asa ceva trebuie sa am o ... (vezi toată discuția)