avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acte necesare obtinerii alocatiei de 200 lei
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acte necesare obtinerii alocatiei de 200 lei

Ce acte trebuiesc depuse pentru a obtine alocatia de 200 lei pentru nou-nascut pt perioada de 2 ani?
Unde se depun aceste acte?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:02, 2 Martie 2012
Pentru aprobarea platii alocatiei de stat pentru copii, solicitantii trebuie sa depuna la Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului a Primariei localitatii sau sectorului unde isi au domiciliul, un dosar care sa cuprinda mai multe acte, si anume:
- Cerere tip;
- Certificatul de nastere al copilului pentru care se solicita alocatia de stat - copie si original;
- Buletin (carte) de identitate pentru unul dintre parinti (cel care solicita sa fie titularul alocatiei) in original si copie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie copil Elena Caldararu Elena Caldararu Buna seara! O cunostinta a nascut de 3 saptamani un copil. Problema e ca mama are doar 14 ani, a abandonat scoala pt a creste copilul. Se da alocatie de stat ... (vezi toată discuția)
Alocatia pentru copii claudiadiaconu claudiadiaconu Buna ziua! Am locuit timp de 6 ani in Spania impreuna cu copilul meu care a urmat scoala acolo in acest timp. Din luna decembrie m-am intors in tara si am ... (vezi toată discuția)