avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... declaratii fiscale 2011
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

declaratii fiscale 2011

buna ziua.
va rog frumos sa ma ajutati si sa-mi spuneti care sunt declaratiile dar si termenele de depunere la ANAF pentru intreprindere individuala
am deschis intreprinderea in februarie 2011 iar acuma ar trebui sa depun declaratia in baza careia cei de la ANAF trebuie sa emita decizia de impunere pe anul 2012 dar si calculul impozitului pe anul 2011
mentionez ca intreprinderea am deschis-o cu calculul impozitului in sistem real
multumesc frumos anticipat.

Alte discuții în legătură

Declaratii intreprindere iondividuala cristian.turturean cristian.turturean buna ziua. va rog frumos sa ma ajutati si sa-mi spuneti care sunt declaratiile dar si termenele de depunere la ANAF pentru intreprindere individuala am ... (vezi toată discuția)
D 101 intreprindere individuala Gratiela Ratiu Gratiela Ratiu Va rog daca vreti sa ma lamuriti si pe mine. Pentru Intreprindere individuala, neplatitoare de tva. A fost infiintata in 2010. Am depus in 2011 doar D220 ... (vezi toată discuția)
Completare declaratie 200 la pfa ratfelicia ratfelicia Buna ziua, Va rog sa imi spuneti , la un PFA care in anul 2011 a avut pierdere fiscala 521 lei , declarata in D 200 / 2011 , dar care in anul 2011 ... (vezi toată discuția)