avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general D 101 Intreprindere individuala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

D 101 Intreprindere individuala

Va rog daca vreti sa ma lamuriti si pe mine.
Pentru Intreprindere individuala, neplatitoare de tva.
A fost infiintata in 2010.
Am depus in 2011 doar D220 (pt venit estimat) si D200 (pt venituri realizate in 2010)

In 2011 nu am avut niciun venit.

Ce declaratii trebuie sa fac acum referitor la 2011?

Trebuie sa depun (azi :"> ) si declaratia 101 ?

Am incercat sa ma dumiresc toata dimineata pe net si acum sunt si mai in ceata :((
D 101 se face referitor la veniturile din 2011 in scopul stabilirii impozitului pe profit de plata corespunzator anului 2011? Sau se face pentru calculul impozitului pe primul trimestru din 2012?
Daca nu reusesc sa o depun azi, stie cineva cat este amenda?

Multumesc anticipat foarte mult pentru lamuriri!
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 16:26, 26 Martie 2012
din cate stiu eu intreprinderile individuale nu depun aceasta declaratie.
ei functioneaza in partida simpla.
nu se depune decl 101 de II,PFA-uri,ci decl 200,termen 25.05.2012 pentru anul 2011,pe baza careia cei de la adm. financiara va transmit o decizie de impunere,referitoare la impozitul pe venit,daca e cazul.
Multumesc de ajutor.
In final am depus azi D200, cineva mi-a zis ca azi e termen si pentru ea, desi pe net peste tot am vazut si eu ca termenul ei ar fi in 25 mai.
De 101, sper sa fie cum spuneti. Da, tin contabilitate in partida simpla, in sistem real. Citisem pe net ca se depun si de cei ce presteaza activitati independente, si m-am gandit ca si eu trebuie sa depun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 220 trebuie depusa sau nu? sub_bass2002 sub_bass2002 Buna . Am o intreprindere individuala si nu stiu ca trebuie sa depun declaratia 220 pana la 31 ianuarie 20102 sau nu. Va rog ajutati (vezi toată discuția)
Depunere declaratii 200/220 tome_ionica tome_ionica Am inteles de la persoane care au mers sa depuna declaratia 220 ca nu se primeste aceasta declaratie fara declaratia 200. Daca am PFA in sisteam real, depun ... (vezi toată discuția)
Acte sfarsit de an pentru profesii liberale valeria1983 valeria1983 Buna seara. Pentru un cabinet de medicina de familie care are un medic=reprezentant legal si un angajat 1/2 norma, ce acte trebuie depuse la finante pentru ... (vezi toată discuția)