avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale norme de protectie in comert
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

norme de protectie in comert

Am rugamintea de a fi ajutata sa gasesc o baza de elaborare a normelor specifice de SSM in activitatea de comert - produse alimentare si diverse. Va rog sa nu ma trimiteti la legea 319/2006 sau la normele metodologice. Ma intereseaza strict activitatea de comert.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: natalias_111 , utilizator 09:39, 7 Decembrie 2008
Bine, nu va mai trimitem intr-acolo dar atunci va trimitem pe site-ul [ link extern ] /
succes.
Multumesc mult dar la control mi s-au cerut norme de SSM specifice activitatii de comert. Este vorba de un mic magazin, la tara, unde comercializez produse alimentare, bauturi si tutun.
Se mai poate inca o sugestie?
Multumesc mult.
Incercati sa le procurati de aici: [ link extern ]
cautati fostele nssm-uri pt comert si elaborati instructiuni proprii dupa acestea. au fost abrogate dar tot alea sunt baza
Multumesc pentru raspunsuri.
Nu stiu unde sa le gasesc! M-ar fi ajutat o adresa de site, desi peste tot unde am cautat am fost trimisa la diverse publicatii.
Multumesc inca odata. Sper sa ma descurc.
natalia

Alte discuții în legătură

Norme ssm 00ionutz00 00ionutz00 Buna ziua! As dori sa stiu daca normele specifice NSSM 25 referitoare la acoperiri metalice mai sunt in vigoare sau au fost abrogate odata cu apartia legii ... (vezi toată discuția)
Norme ssm in constructii legislatie 2009 ContSters87904 ContSters87904 Buna ziua tuturor Va rog frumos sa ma ajutati cu o informatie: unde as putea sa gasesc normele de sanatate si protectie in munca in domeniul ... (vezi toată discuția)
Nssm cristian_conea cristian_conea Unde pot gasi norme specifice de sanatate si securitate in munca pt.activitati de verificari piese / control piese ? (vezi toată discuția)