avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Infiintare centru de joaca/gradinta - acordul vecinilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Infiintare centru de joaca/gradinta - acordul vecinilor

Buna ziua,
ne-am mutat la tara acum 4 ani, pentru liniste:)Mai nou, vecinii nostri intentioneaza sa infiinteze o gradinita sau centru de joaca pentru copii, chiar langa casa noastra. Mentionez, ca cele doua case sunt foarte aproape, la distanta de 3 m....
Intrebarea mea este daca au nevoie si de acordul nostru la infiintare. Recunosc sincer, ca nu prea imi convine sa aud tipete de copii de dimineata pana la 5 seara.....
Eventual, daca dispuneti si un nr.de lege, ar fi si mai bine:)
Va multumesc pentru raspuns

Alte discuții în legătură

Acord vecini gradinita valentinanb valentinanb Buna ziua , Ne-am mutat la casa acum 7 ani ,pentru mai multa liniste .Mai nou vecinii nostri intentioneaza sa infiinteze o cresa , gradinita sau centru de ... (vezi toată discuția)
Infintare gradinita /centru de joaca - acordul vecinilor chefan chefan Buna ziua , Ne-am mutat la casa acum 7 ani ,pentru mai multa liniste .Mai nou vecinii nostril intentioneaza sa infiinteze o gradinita sau centru de joaca ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinilor pt infintare cresa,gradinita sau centru de joaca particular chefan chefan Buna ziua , Ne-am mutat la casa acum 7 ani ,pentru mai multa liniste .Mai nou vecinii nostril intentioneaza sa infinteze o cresa, gradinita sau centru de ... (vezi toată discuția)