avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Acordul vecinilor pt infintare cresa,gradinita sau ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Acordul vecinilor pt infintare cresa,gradinita sau centru de joaca particular

Buna ziua ,
Ne-am mutat la casa acum 7 ani ,pentru mai multa liniste .Mai nou vecinii nostril intentioneaza sa infinteze o cresa, gradinita sau centru de joaca pentru copii chiar langa casa noastra. Mentionez ca cele doua immobile sunt foarte aproape la o distanta de 3 m.
Intrebarea mea este :daca pot sa infiinteze fara acordul nostru pentru ca sincer , nu ne prea convine sa auzim tipete de copii de dimineta pana seara la ora 19 .
Eventual daca dispuneti si de un nr. de lege ar fi si mai bine.
Va multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 09:08, 8 Noiembrie 2012
Incercati studierea urmatoarelor legi:
1) Legea 230/2007: privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari.
2) Legea 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcţii.
Nu stiu sigur daca va vor fi de ajutor, dar merita incercat.
Filip Alexandru a scris:

Incercati studierea urmatoarelor legi:
1) Legea 230/2007: privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari.

In speta de fata nu pot fi invocate dispozitii ale L nr 230/2007 deoarece imobilul este casa proprietate,la nivelul careia nu exista infiintata asociatie de proprietari

Eu personal am declarat apartamentul propr. personala sediu de firma pt sora mea. A trebuit sa am acordul vecinilor de la parter si primul etaj, am intocmit pv cu numele acestora, buletin si semnatura ca sunt de acord, acest tabel a fost necesar la Reg. comertului unde sau facut actele. Deci acolo sa va adresati. Am avut in caz in bloc cand si-a deschis firma fara sa ceara acordul vreunui vecin. Nu stiu in ce lege gasiti acest lucru mentionat.
Orice unitate de invatamant poate functiona numai cu avizul ministerului educatiei si cercetarii.
Cititi aici :
[ link extern ]
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infintare gradinita /centru de joaca - acordul vecinilor chefan chefan Buna ziua , Ne-am mutat la casa acum 7 ani ,pentru mai multa liniste .Mai nou vecinii nostril intentioneaza sa infiinteze o gradinita sau centru de joaca ... (vezi toată discuția)
Acord vecini gradinita valentinanb valentinanb Buna ziua , Ne-am mutat la casa acum 7 ani ,pentru mai multa liniste .Mai nou vecinii nostri intentioneaza sa infiinteze o cresa , gradinita sau centru de ... (vezi toată discuția)
Infiintare centru de joaca/gradinta - acordul vecinilor imre.andi imre.andi Buna ziua, ne-am mutat la tara acum 4 ani, pentru liniste:)Mai nou, vecinii nostri intentioneaza sa infiinteze o gradinita sau centru de joaca pentru copii, ... (vezi toată discuția)