avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Spor radiologie
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Spor radiologie

Buna, sotia mea lucreaza la o clinica privata unde printre altele face mamografii(radiografii la san). Recent am aflat si noi ca ar trebui sa beneficieze de un spor de 10% conform cu categoria in care se situeaza respectiv categoria I de radiatii. I-am redactat o cerere pentru a beneficia de acest spor care suna cam asa:

Catre conducerea
SC ................. SA,

Subemnata .........., salariata la SC ................. SA, avand functia de asistent medical va rog sa-mi aprobati conform prevederilor legale “Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 115 din 24 noiembrie 2004 articolul 13 alineatul g” acordarea sporului de 10 % conform categoriei I de radiatii intrucat acesta este atribuit persoanelor care lucreaza in mediul de lucru toxic,periculos.

Raspunsul conducerii clinicii unde lucreaza a fost unul hilar spunandui-se in fata ca ea nu are dreptul la spor de radiatii ci doar ar putea la primeasca zilnic lapte...
Daca cineva care activeaza pe acest forum ma poate ajuta cu vreun sfat il rog sa o faca. Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Model cerere acordare drepturi cat woman cat woman Am descoperit de curand, tot cu ajutorul dumneavoastra, ca benefiez de anumite sporuri, sporuri de care nu am beneficiat pana acum desi lucrez in mediu toxic, ... (vezi toată discuția)
Criterii de acordare sporuri toxicitate cat woman cat woman De aproximativ 4 ani lucrez intr-un spital de stat in laboratorul de anatomie patologica ca operator date, deci sunt angajatul Dep. Statistica repartizat in ... (vezi toată discuția)
Buletinele de determinare prin expertizare a locurilor de muncã mi_ella mi_ella Buna ziua Lucrez in domeniul sanitar si am o controversa in ceea ce priveste buletinele de determinare prin expertizare a locurilor de muncă. Conform ... (vezi toată discuția)