Buna ziua.
Am un SRL si nu stiu ce registre trebuie sa cumpar.
Am si contabil si mi-a spus sa cumpar doar REF si RUC.
Am cateva contracte de creditare societate, dar nu stiu unde trebuie sa le trec. Peste cateva saptamani trebuie sa dau si facturi pentru serviciile pe care le presteaza firma, ca pana acum nu a avut activitate.
Ce registre/jurnale am nevoie?
Sau...toate astea le tine contabilul si eu ca administrator nu trebuie?
Codul CAEN este 4941.
Registrele de contabilitate sunt tinute de catre contabil, multe dintre ele pot fi tinute in forma electronica,
Administratorul va avea grija de urmatoarele registreª
registrul asociatilor, registrul de hotarari aga, registrul de decizii al administratorului, registru unic de control,
Multumesc pentru raspuns.
Registrul asociatilor, Registrul de hotarari aga, Registrul de decizii al administratorului de unde le obtin? Exista vreo documentatie cu privire la ce trebuie completat?
Din cate stiu eu, in cadrul registrelor obligatorii intra registrul jurnal si registrul inventar, care sunt sub forma tipizata de caiete studentesti(sa zicem :)) si trebuiesc cumparate de la librarie...dar daca sunt si programe de contabilitate care le fac singure..norocosilor!:innocent:
DA.. daca exista aceste programe in Reg. Jurnal se trece totalurile lunare,dar Reg Inventar trebuie ...Referitor la celelalte registre enumerate de colegul Dumitru_dasc.. le puteti face fiecare cum doriti adaptate pentru societate.,principalul sa fie aceste registre sa se poate opera in ele la finalul ex. financiar sau cind e nevoie..
Registre cmi
Dentist
Buna ziua,
In februarie 2014 am deschis un cmi cu sediul in sector 3. Cif-ul l-am primit de la sectorul 3, declaratiile 220 si 600 le-am depus la sectorul 6 ... (vezi toată discuția)