avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Registru jurnal asociatie proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Registru jurnal asociatie proprietari

Va rog frumos daca se poate sa-mi raspunda si mie cineva,cum se completeaza registrul jurnal pentru o asociatie de proprietari si daca se inregistreaza la anaf?Se trec toate documentele justificative:facturi,chitante(incasari,plati)care apartin asociatiei lunar?
Tineti contabilitatea in partida dubla ori in partida simpla?
da, contabilitatea asociatiei se face in partida simpla
Nu copletati nici un registru jurnal daca la asociatia de proprietari ati hotarat sa tineti contabilitatea in partida simpla.
Tineti evidenta pe fise individuale, in registrele de fonduri, in registrul de casa... Intocmiti situatia soldurilor elementelor de activ si pasiv si depuneti la 30 iunie si 31 decembrie la Primarie...
Daca acest raspuns, de a nu completa Registrul Jurnal, este dat la Primarie in cadrul examenului de obtinere a atestatului de administrator, candidatul respectiv era picat/depunctat.
Probabil ati dorit sa evidentiati ceva si a rezultat alceva.
ma iertati,dar nu am inteles nimic,ordinul 1969/2007 spune ca persoanele juridice care tin contabilitatea in partida simpla trebuie sa completeze registrul jurnal si registrul inventar,dar nu stiu sigur daca trebuie inregistrate la anaf cum procedeaza PFA-URILE.

Alte discuții în legătură

Simbol conturi registru jurnal ndan57 ndan57 Buna ziua, va rog daca ma poate ajuta cineva cu acele \\"Simbol Conturi\\" din Registrul Jurnal pe care trebuie sa-l complectez in urma unei verificari din ... (vezi toată discuția)
Registru jurnal Osanca Osanca Buna seara, va rog sa-mi spuneti daca trebuie intocmit Registru Jurnal intr-o asociatie de proprietari. Multumesc. (vezi toată discuția)
Registru jurnal mihasi mihasi Am preluat o asociatie de proprietari, insa am intampinat o problema. Cursurile le-am facut mai demult si nu le mai gasesc. Va rog sa-mi precizati daca in ... (vezi toată discuția)