avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere Portugalia -> Romania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere Portugalia -> Romania

Buna ziua ,

Am o intrebare legata de modalitatile de schimbare a unui permis de conducere portugeaz in permis de conducere romanesc, cu toate categoriile de conducere.
Mentionez ca persoana a avut initial permisul romanesc dupa care stand in Portugalia mai multi ani a fost nevoit sa il faca la ei, acum dupa marea criza , se intoarce acasa si nu are voie sa lucreze ca sofer cu permis strain, trebuie sa il scoata iarasi din Romania. Cum se procedeaza si ce acte ii trebuie din Romania dar si din Portugalia daca stie cineva?

Va multumesc anticipat,
O zi buna.

Alte discuții în legătură

Clarificare privind schimbarea permisului de conducere italian ... Sami77 Sami77 Bună ziua, Am o întrebare urgentă privind schimbarea permisului de conducere italian în unul românesc, având în vedere următoarele: • Sunt ... (vezi toată discuția)
Preschimbare permis auto strain vs condus cu permis international ina80 ina80 Buna ziua! Lucrez intr-o corporatie cu multi expati, de nationalitati foarte diferite, cu sedere in România pe termen lung, in numele carora va adresez ... (vezi toată discuția)
Conducere moped fara permis ralucageo25 ralucageo25 buna ziua! am o mare nelamirure...Acum 5 nai, mai exact in 2016, am condus un moped, fara permis si m-am intersectat cu un alt moped. in urma accidentului, ... (vezi toată discuția)