avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... va rog ajutati-ma- incredintare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

va rog ajutati-ma- incredintare minor

sunt o mama tanara , am varsta de 23 de ani. Acum 6 luni am nascut, copilul este trecut pe numele tatalui, noi fiind necasatoriti. Eu primesc un ajutor de 200 RON fiind ca nu am lucrat inaintea nasterii si nu am indeplinit conditiile pentru ajutor prenatal. ce sanse am si ce conditii trebuie sa indeplinesc ca sa primesc custodia copilului?
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Martie 2012
djasdeea23, utilizator

Alte discuții în legătură

Am copil mic, ce ajutoare am dreptul sa solicit? predicelancuta predicelancuta Buna ziua,am o fetita de de 2 luni pentru care primesc decat alocatia de 200 de lei,deoarece nu am putut intra in prenatal din cauza ca nu am avut fix 12 ... (vezi toată discuția)
Alocaţie pentru copii după divorţ FiatPronto14 FiatPronto14 Buna ziua, în cazul în care îndemnizaţia pentru copii se primeşte după tată (700 lei, 500 şi cu 200 de lei) şi soţia nu a lucrat în anii ... (vezi toată discuția)
Divort/custodie copil/pensie alimentara DELPH DELPH As dori sa stiu daca in cazul unui divort de comun acord,custodia copilului minor de 3 luni mi se acorda mie(mamei) si daca mama are dreptul sa primeasca ... (vezi toată discuția)