avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... abuz in functie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

abuz in functie

lucrez la o insitutie RATB in care am suportat tot felul de nedreptati si abuzuri in functie ,din partea sefului meu....de curand am primit un calificativ de care nu sant multumit in timp ce apropiatii sefului desi au avut tot felul de probleme profesionale li s-au acordat calificativul foarte bine.Pentru toate nedreptatile facute de seful meu de-a lungul timpului ,va rog frumos si respectuos sa ma indrumati ce cale sa folosesc pentru a mi se face dreptate.mentionez ca sindicatul nu ma ajuta iar la DOMNUL DIRECTOR nu mi se da voie in audienta .Ce solutii legale as avea la indemina ?va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:05, 4 Martie 2012
In Reg.Intern al angajatorului sau in CCM aplicabil trebuie sa existe si procedura de contestare a evaluarii salariatului.

Salariaţii se pot adresa verbal sau înscris conducătorilor locurilor de muncă sau conducerii regiei cereri sau sesizări înlegatură cu serviciul.
Din cate cunosc, conducerea RATB este obligata sa va raspunda la sesizare in termen de 30 de zile.
Mesaj reeditat
@ bobita_ete
Data post: Duminica, 4 Martie 2012, 11:51
Forum Dreptul muncii - contract de munca, demisie, salariu si altele
Subiect contestatie

va multumesc pentru raspunsul acordat si mai doresc sa va intreb daca contestatia poate fi trimisa si de pe internet la institutia respectiva? va rog sa imi mai spuneti cum sa procedez daca mi-a expirat cartea de identitate?va multumesc anticipat.

=======

Datele de contact sunt :
R.A.T.B.
Adresa: B-dul Dinicu Golescu nr.1, sector 1, Bucuresti
Fax: +4021 311 05 95
E-mail: info@ratb.ro

Asadar, sesizarea o puteti depune/trimite : posta, fax , online sau la registratura institutiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot găsi arhiva autobaza 6 colentina Guta Florian Guta Florian Unde se gaseste arhiva Autobaza 6 Colentina, daca stiti cumva? (vezi toată discuția)
Cum sa procedez cand seful face abuzuri in functie? bobita_ete bobita_ete lucrez la R.AT.B de foarte mult timp insa de cand m-am mutat la un alt depou,seful de aici mi-a facut multe nedreptati si abuzuri in functie.SE poarta urat de ... (vezi toată discuția)
Demisie la zi ca sofer stare tehnica auto grava. valsib valsib Buna ziua, ce se intimpla daca imi depun demisia la zi desi in CIM trebuie preaviz, mentionez ca stare autovehicolului de mare tonaj este intr-o stare tehnica ... (vezi toată discuția)