lucrez la o insitutie RATB in care am suportat tot felul de nedreptati si abuzuri in functie ,din partea sefului meu....de curand am primit un calificativ de care nu sant multumit in timp ce apropiatii sefului desi au avut tot felul de probleme profesionale li s-au acordat calificativul foarte bine.Pentru toate nedreptatile facute de seful meu de-a lungul timpului ,va rog frumos si respectuos sa ma indrumati ce cale sa folosesc pentru a mi se face dreptate.mentionez ca sindicatul nu ma ajuta iar la DOMNUL DIRECTOR nu mi se da voie in audienta .Ce solutii legale as avea la indemina ?va multumesc anticipat
In Reg.Intern al angajatorului sau in CCM aplicabil trebuie sa existe si procedura de contestare a evaluarii salariatului.
Salariaţii se pot adresa verbal sau înscris conducătorilor locurilor de muncă sau conducerii regiei cereri sau sesizări înlegatură cu serviciul.
Din cate cunosc, conducerea RATB este obligata sa va raspunda la sesizare in termen de 30 de zile.
Mesaj reeditat
@ bobita_ete
Data post: Duminica, 4 Martie 2012, 11:51
Forum Dreptul muncii - contract de munca, demisie, salariu si altele
Subiect contestatie
va multumesc pentru raspunsul acordat si mai doresc sa va intreb daca contestatia poate fi trimisa si de pe internet la institutia respectiva? va rog sa imi mai spuneti cum sa procedez daca mi-a expirat cartea de identitate?va multumesc anticipat.