Pai sunt sigur . Sunt simptomele pe mai multe site-uri medicale . N-am nici un simptom din cele enumerate , mi-am facut toate testele pe care le-am gasit pe net . Mi-am rugat si niste prieteni sa-mi confirme ca n-am simptomele , unii dintre ei fiind chiar medici .
Unele dintre simptome sunt memoria deficitara si iq scazut < 80 . La spital mi-au testat memoria si iq-ul . La testul de memorie am reprodus totul fara nici o greseala . IQ - 158 . Daca ma intrebi din cauza ca ti se pare putin probabil ce-am relatat asa au crezut si cele doua persoane ce au venit cu mine la doctora , pana cand au auzit-o pe aceasta recunoscand ca tot ce scrie in fisa medicala e ce i-a spus taica-miu si ca nu m-am vazut cu ea de patru ani. Asa au procedat toti medicii ce m-au tratat , il ''consultau'' pe taica-miu si-mi puneau mie diagnostic .In Legea Sanatatii Mintale se specifica ca diagnosticul se pune exclusiv prin discutii cu pacientul caruia trebuie sa i se comunice daca ia medicamente si efectele secundare ale acestora .Mie-mi puneau medicamentele in mancare . Probabil de asta nu vor sa-mi dea dosarele si-au dat seama c-au gresit si o sa fie evident ca ce ce scrie in fisele medicale nu prea are legatura cu mine . Unele dintre persoanele din spital care chiar sufereau de schizofrenie erau in asa hal ca le era dificil chiar sa mai articuleze cuvinte , nu este cazul meu , daca-l intrebam pe vreunul cum il cheama era sigur ca este vreun personaj istoric . Chiar este la mine in cartier unul schizofrenic , nu iese din casa zile in sir si cand paraseste domiciliul isi ia maceta cu el convins ca este in pericol , nu-mi este caracteristic sa fac asa ceva . Cum spuneam am inregistrari cu ce s-a intamplat in ultima vreme pe care le-am dat la toti prietenii sa le aiba in caz ca mai am vreo problema , asa ca poti fi sigur ca nu mi s-a parut . M-as duce si la Comisia IML sa-mi fac expertiza dar unii din membrii comisiei sunt chiar cei ce ''m-au tratat'' , ceilalti sunt colegii lor . Cum de s-au nimerit chiar astia sa-mi fie medici pentru mine este o enigma desi cred ca nici paranoic nu sunt . Am intrebat o cunostinta avocat daca este ceva legal in ce mi s-a intamplat si m-a asigurat ca nu . Chiar mi-a spus ca in nici un domeniu nu poate cel ce ofera un serviciu sa te forteze sa apelezi la el . Cand i-am comunicat doctorei ca nu poate hotara unilateral sa-i fiu pacient mi-a zis ca voi fi declarat fara discernamant si atunci taica-miu va hotara ce medic am . Eu chiar cunosc ceva legislatie si stiu ca si daca as fi bolnav ea tot nu este acoperita ca elibereaza retete pe numele meu fara sa-mi fie medic . Daca crede ca mi-e medic trebuie sa arate acordul meu in acest sens . Asa se specifica in legea 487/2002 si pe site-urile medicilor onesti ce practica psihiatria la noi in tara ca forma de tratament si nu ca represiune . Eu o intreb de ce le da medicamente la ai mei sa mi le puna in mancare si doctora imi spune ca voi fi trimis la IML sa-mi faca expertiza cei ce au procedat ca si ea . Ti se pare metoda de tratament ? Stiu si ca este suficient sa ma duc la Politie sa cer sa mi se recupereze corespondenta si sa se aplice art. 195 C. pen. dar cum spuneam membrii familiei ii cunosc pe politisti si nu vor sa ia nici o masura impotriva lor .
Sunt sigur ca n-am nici o boala psihica , nici macar de vreo banala depresie nu sufar . Avand in vedere ca toti prietenii mei , toti avand studii superioare , imi spun ca n-am nimic caracteristic acestei boli , iar cel ce m-a internat are zece clase si-i este dificil chiar sa acorde subiectul cu predicatul , cred ca am toate motivele sa nu ma indoiesc . Mai ales ca l-am inregistrat afirmand ca el este medicul meu si este deranjat ca nu sunt umil in fata lui .
Corespondenta si alte obiecte sunt in camera lor incuiate in dulap . Bineinteles ca pot lua o surubelnita si sa deschid dulapul pentru a recupera ce-i al meu de fapt , dar ''oamenii legii '' ii protejeaza de fapt pe cei ce au comis furtul si alte abuzuri impotriva mea .
Asta este unul dintre motivele pentru care m-am adresat acestui forum .
Aici sunt simptomele schizofreniei :
[ link extern ]
Sa zicem eu sunt bolnav si nu-mi dau seama de simptome dar cand zeci de persoane se uita la aceste caracteristici ale acestei boli si se mira cum as putea avea asa ceva (idei delirante , halucinatii , dezorganizarea vorbirii ,dezorganizarea comportamentului ,afect nepotrivit , saracirea vorbirii , comportament autist , etc ) . Asa ceva poate observa oricine , nu trebuie sa fii medic . Cum sa fiu autist daca eu aproape in fiecare zi ma intalnesc cu prietenii ?
Nu sunt prieteni imaginari si doctorii au inceput sa recurga la amenintari cand le-am spus ca nu prea seamana ce scrie in fisele lor cu ce se intampla in viata mea reala si ce stiu cei ce ma cunosc .
Doctora in momentul cand m-a vazut mi-a zis ca sunt bine pentru ca iau medicamentele ei , dar eu nu le mai luam de luni de zile si mi-am anuntat prietenii de acest lucru . Cand i-am spus ca nu le mai iau mi-a zis ca o sa fiu fortat . Ti se pare un comportament onest ? Probabil ca vrea sa iau medicamente in continuare sa nu se vada ca le-am luat degeaba , in mancare , fara sa stiu macar . Are toate motivele sa-si doreasca acest lucru , deoarece din cauza medicamentelor ei am ajuns de la greutatea ideala la a fi mai mult decat obez . Eu , sa zicem , sunt bolnav si nu percep corect realitatea , dar prietenii mei zic ca m-a mutilat cu ce mi-a facut . Se specifica in prospectul medicamentului ca are acest efect secundar , chiar se spune ca greutatea pacientului trebuie monitorizata . Se mai spune ca trebuie testat daca pacientul are alergie la compusii acestuia . Eu nici nu stiam ca le iau . De cand nu le mai iau am slabit 10 kg , atat de nociv era efectul acestor medicamente asupra mea .
Avand in vedere ce mi-a spus cunostinta avocat ca tot ce mi s-a intamplat este ilegal chiar ma intrebam de ce nu mi se raspunde pe forum dar probabil ca raspunsul este in intrebarea ta , pare greu de crezut ce-am relatat .
Dar este real .
Inainte de ultima internare , am reusit sa-mi sun reprezentantul legal de atunci si i-am spus ca sunt ridicat de Politie , fara motiv , fara mandat . Dupa lasarea intunericului , dupa ora 0.00 ca sa nu vada vecinii . Nu m-a crezut , mi-a zis ca nu se poate intampla asa ceva in Romania . Telefonul mi-a fost smuls din mana ca sa nu mai pot comunica cu cei apropiati sa ma scoata din spital . A doua zi avocatul a venit sa ma scoata din spital adus de cei ce au observat incidentul si s-a convins ca totul era real .