avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general state degradate, distruse din cauze naturale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

state degradate, distruse din cauze naturale

Rog sa imi comunicati punctul dumneavoastra de vedere cu privire la urmatorul aspect:
-ce este necesar sau cum trebuie procedat, in situatia in care la o institutie publica, statele de salarii din anii 1953-1960, etc.,s-au degradat (urmare a permanentei verificari si identificari a veniturilor) si din aceste state numai pot fi re/verificate veniturile trecute in diversele adeverinte emise pentru diferite persoane ;
-aceste adeverinte, au fost emise in perioada 2010-2011 si au cuprins veniturile brute/nete ale persoanelor care s-au pensionat inainte de acesta data si care in prezent, in 2012 contesta veniturile trecute in aceste adeverinte;
Cum considerati ca se poate proceda,legal, atata vreme, cat veniturile din statele de plata, pe care se gasesc aceste persoane contestatare, nu mai sunt in prezent lizibile/respectiv ,scrisul nu mai este descifrabil/partial distrus, dar anterior, datele/veniturile acestora au fost vizibile fiind intocmite adeverintele respective???
Ce se poate face,legal, in aceasta situatie, respectiv cum mai pot fi dovedite datele trecute anterior in adeverinte, date/venituri care acum nu mai pot fi certificate prin statele de plata(care au fost documentele de referinta, primare/de baza) si care in prezent sunt distruse/degradate/indiscifrabile?
Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra cat mai urgent!

Alte discuții în legătură

Dosar pensie brezan brezan Buna dimineata In data de 05.12.2016 am depus la Casa de Pensii dosarul pt. pensie anticipata.Trecand termenul de 45 de zile cf. legii, ieri am fost sa ma ... (vezi toată discuția)
Tva marfa distrusa Mioara m Mioara m Buna ziua , In anul 2007 , cladirea in care firma mea avea depozitul (impreuna cu alte 51 de firme ) , a ars complet . Mi s-a intocmit proces verbal conform ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate dan2000 dan2000 pot sa invoc in instanta uzucapiunea de la 10 la 20 de ani pe un teren (20 ari) care a fost dat in proprietate prin titlu unei persoane(in prezent decedata) ... (vezi toată discuția)