avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme cu bancile
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme cu bancile

Am un card de credit la [editat],din Decembrie nu am mai putut platii ratele am incercat sa iau legatura cu ei sa le explic dar imi spun ca nu mai pot face nimic si ca voi fii contactat de un executor judecatoresc.Ce pot face?As fii vrut sa fac o cerere ceva prin care sa pot solicita o amanare in care sa imi platesc doar dobanda pana reusesc sa ajung cu plata la zi.Multumesc .
Ultima modificare: Luni, 5 Martie 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: zuzulici74 , utilizator 10:11, 7 Martie 2012
Depuneti o cerere la banca in care descrieti situatia dvs., cu acte doveditoare in acest sens (dovada diminuarii veniturilor, de exemplu). Depinde de ei daca sunt de acord cu esalonarea. Totusi, ce nu inteleg, spuneti ca e card de credit. Pai in acest caz dvs. puteti plati doar dobanda, fara sa mai necesite acordul lor. Sau e cumva un card cu care ati facut cumparaturi in rate si aveti o anuitate lunara care include si rata si dobanda?
Este vorba de un card de credit in valoare de 1500ron,stiu ca suma poate parea derizorie multora dar pentru mine in momentul de fata este mare.Este vorba de un card de credit in baza caruia am scos doar bani,in suma de 1500ron apoi am depus rata lunara ce mi-a venit de la ei pe factura.In momentul in care nu am mai putut platii,domni de acolo mi-au spus ca nu ma pot pasui si imi vor trimite dosarul unei firme de recuperari.Cardul respectiv este de la institutie financiara nebancara
Ultima modificare: Marți, 6 Martie 2012
gi-jane2, moderator
Nu merita sa va execute pentru suma asta, tinand cont ca o sa vanda creanta cu vreo 150 de RON. In cazul in care o vand, va intelegeti cu firma de recuperari sa platiti esalonat. Pana nu o vand, achitati doar dobanda lunara.
Multumesc frumos pentru raspuns si promptitudine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dat in judecata pentru neplata rata card angelamanuela angelamanuela buna ziua ! sotul meu are un card de cumparaturi de multi ani,am reusit de cateva ori sa scoatem ches-ul de 40% dar am tot pus la loc,pe extrasul de cont in ... (vezi toată discuția)
Card cumparaturi ContSters54175 ContSters54175 eu am un card de cumparaturi (cel galben) si am facut ceva cumparaturi pe el, iar de cateva luni nu am cu ce sa mai acopar suma datorata bancii si in ... (vezi toată discuția)
Datorie sc nebancara theogrigore theogrigore Buna ziua, am si eu o problema mare cu cei de la sc nebancara. In 2006 am facut o rata cu buletinul pentru produse in valoare de 2200 de ron. in primele 7 ... (vezi toată discuția)