avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Transfer in interesul serviciului
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Transfer in interesul serviciului

Buna ziua! Sunt functionar public la o institutie publica locala si doresc sa ma transfer la o institutie publica centrala. Intrebarea este cum trebuie sa procedez?
Cel mai recent răspuns: 77lia , utilizator 13:51, 5 Martie 2012
Institutia unde vreti sa plecati trebuie sa trimita o solicitare de transfer in interesul serviciului catre institutia de unde doriti sa plecati.
este nevoie sa dau examen ceva?

acordul functionarului public trebuie anexat solicitarii de transfer in interesul serviciului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer in interesul serviciului al unui functionar public intre doua institutii publice ContSters231135 ContSters231135 1.Vreau sa stiu daca in cazul transferului unui functionar public in interesul serviciului de la o inst. publica locala la o instit. publica centrala in ... (vezi toată discuția)
Transfer functionar la cerere Biara Biara buna am si eu o nelamurire , in ce conditii si daca se poate opune conducatorul unitatii de la care functionarul solicita sa fie transferat, acestei cereri? ... (vezi toată discuția)
Se poate transfera un functionar public daca angajatorul nu aproba ContSters137840 ContSters137840 cum se poate transfera un functionar public fara a avea acordul angajatorului ? (vezi toată discuția)