avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dreptul de a cere predarea cartii de identitate a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dreptul de a cere predarea cartii de identitate a autovehiculului este prescriptibil?

In 15.04.2008, o societate a vandut catre o alta societate epava unui vehicul, care a fost obiect al unui contract de leasing.
In iunie 2011, vanzatorul a fost chemat in judecata pentru a fi obligat sa predea actele epavei pentru inmatricularea in circulatie.
Este sau nu este prescriptibil dreptul de a cere predarea actelor epavei si care este temeiul?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua! sunt un proprietar de masina, declarată dauna totală ... artilerist artilerist Buna ziua! Sunt un proprietar de masina, declarată dauna totală de compania de asigurări. Valoarea de piată a fost determinată prin licitație pe ... (vezi toată discuția)
Dauna totala eurial leasing refuza sa plateasca restul raduhas raduhas buna ziua! am un caz mai special de spus...am preluat un leasing pt o masina peugeot 407 pe 17.06.2008 (desi am depus actele pt preluare la inceputul lui ... (vezi toată discuția)
Despagubire dauna totala asiban raditalidia raditalidia Am o masina luata in leasing in anul 2007 , valoarea de noua a masinii a fost de 12000 euro . La incheierea politei casco de catre Asiban s-a facut o greseala ... (vezi toată discuția)