avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua! Sunt un proprietar de masina, declarată ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua! Sunt un proprietar de masina, declarată dauna totală ...

Buna ziua! Sunt un proprietar de masina, declarată dauna totală de compania de asigurări. Valoarea de piată a fost determinată prin licitație pe autosel.ro la suma de 1050 euro.
Am încheiat o promisiune de vanzare cumpărare vehicul avariat între mine, prominet vânzător și SC Asisoft SRL în calitate de organizator. Datorită faptului că am refuzat să le pun la dispoziție numerele de înmatriculare ale mașinii (nu sunt stipulate în contract) firma desemnată să ridice dauna ( epava ) nu dorește să onoreze contractul. Pot refuza în continuare contractul și să predau epava la un centru REMAT după care să solicit despăgubirea prin firma de asigurări? Am informat firma SC Asisoft SRl si m-au amenintat cu plata despagubirii integrale a epavei (1050 euro).
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Pretul de piata,pretul epavei m.apostolescu m.apostolescu Buna ziua! La sfarsitul anului 2017 masina mea a fost implicata intr-un eveniment rutier din care a iesit dauna totala.Cei de la asigurari au calculat pretul ... (vezi toată discuția)
Dauna totala economica buna ziua mașina mea a fost evaluată ... Deluclau Deluclau Dauna totala economica Buna ziua Mașina mea a fost evaluată de asiguratorul vinovatului după accident la 19000 lei din care 15000 despăgubirea și ... (vezi toată discuția)
Articolul 321/daune economice totale huntershive huntershive Salut întâi pe toata lumea si vin cu întrebarea: Referitor la dauna totala a unui automobil se înțelege 75% din pretul masinii înainte de accident plus ... (vezi toată discuția)